` Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών

Ημερομηνία: 24/01/2024 Εμφανίσεις: 25.087 Clicks: 602
   
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Διευθυντή του κ. Θεοχάρη κ. Μπάμπη Καούκη, την Σύμβουλο του Υφυπουργού για το θέμα των POS κ. Ευτυχία Κοντου και τους κ. Παντελή Μόσχο Πρόεδρο της Πανελλαδικής και Γεν. Γραμματέα της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ο Κουτσούρης Νίκος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ vouchers
και ο τρόπος που θα εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους.

Η κ. Κοντου μας ανέφερε ότι ο κ. Θεοχάρης και το Επιτελείο του σχεδιάζουν το τρόπο ώστε τα voucher ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ κανονικά και να έχουν και ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ώστε να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ούτε ένα ευρώ της Οικονομικής Ενίσχυσης.

   Όσον αφορά την Παράταση της Καταληκτικής ημερομηνίας για την παραγγελία του POS από τους πωλητές Παραγωγούς και Επαγγελματίες κατά 1 μήνα που ζητήσαμε η κ. Κοντου απάντησε ότι είναι κάτι που εξετάζουν από κοινού ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Οικονομικών και δεν το Αποκλείουν.

   Οτιδήποτε αποφασιστεί θα μας ενημερώσουν άμεσα.

   Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι οι ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ θα πάρουν POS έναν μήνα πριν ξεκινήσουν την λαϊκή. Αλλά να έχουν τον νου τους να κάνουν ΕΓΚΑΙΡΑ τις Αιτήσεις για τα voucher μόλις ανοίξουν.

Σημαντικό:
έχουν ήδη οποιοδήποτε συσκευή POS 
(να μην αγχώνονται και παραγγέλνουν νέα συστήματα)
γιατί είναι νόμιμοι για όλο τον Φεβρουάριο και ποιος ξέρει,
ίσως σε αυτό το διάστημα βρεθεί και ο τρόπος ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.