` Συνάντηση Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/9/22 στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Γεν Γραμματέα κ. Αναγνωστόπουλο | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Συνάντηση Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/9/22 στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Γεν Γραμματέα κ. Αναγνωστόπουλο

Ημερομηνία: 14/09/2022 Εμφανίσεις: 22.639 Clicks: 501
Συνάντηση Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/9/22 στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Γεν Γραμματέα κ. Αναγνωστόπουλο για τα θέματα των Λαϊκών Αγορών Κρήτης με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παντελή Παπαδάκη τον Γραμματέα κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΑΠΠΛΑ κ. Παντελής Μόσχος.


Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Σκουλάς ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιώργος Σισαμάκης.

Αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τον Νέο Νόμο θα δοθούν όλες οι σχετικές παρατάσεις ώστε να θεωρηθούν όλες οι παραγωγικές Άδειες.
Σχετικά με τον Κανονισμό λειτουργίας θα δωθεί προσχέδιο από το Υπουργείο ώστε να ακολουθηθεί από όλους τους Φορείς Λειτουργίας καθώς και ότι θα επιλυθούν όλα τα θέματα με την αναγραφή των ημερών συμμετοχής αλλά ´και των θέσεων που καταλαμβάνουν οι πωλητές παραγωγοί και επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές Κρήτης.

Γενικά υπήρξε συμφωνία στις θέσεις και τα αιτήματα των Εκπροσώπων των παραγωγών με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου.