` Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην Λαϊκή Αγορά Κολωνού. | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην Λαϊκή Αγορά Κολωνού.

Ημερομηνία: 29/03/2023 Εμφανίσεις: 49.147 Clicks: 560

Για ακόμη μία φορά ο Υπουργός διαπίστωσε τις χαμηλές τιμές των προϊόντων που διατίθενται στις λαϊκές αγορές από τους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές όπως και την μεγάλη ποικιλία και φρεσκάδα των οπωρολαχανικών που απολαμβάνουν οι Καταναλωτές.

Επίσης ανταποκρίθηκε στο Αίτημα μας για την Τροποποίηση του Νόμου ώστε οι πωλητές που δεν εξόφλησαν το Ημερήσιο Τέλος για δυο μήνες και αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το Νόμο την οριστική διαγραφή των ΑΔΕΙΩΝ και των ΘΕΣΕΩΝ εξοφλώντας το να επανέρχονται και να διαγράφεται η Αναστολή των Αδειών και Θέσεων τους.

Ο Υπουργός μας προέτρεψε σε συνάντηση με τον Γεν Γραμματέα Εμπορίου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο ώστε να ετοιμάσει την σχετική Τροποποίηση.

Αμέσως μετά την επίσκεψη του Υπουργού στη λαϊκή του Κολωνού συναντήσαμε τον Γεν Γραμματέα κ. Αναγνωστόπουλο στο Υπουργείο στην Κάνιγγος και του εξηγήσαμε ότι άμεσα πρέπει να κατατεθεί η σχετική Τροπολογία. Ο Γενικός μας ανέφερε ότι θα συμπεριληφθεί η Τροποποίηση εντός των προσεχών ημερών στη Βουλή σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να μη χαθούν τόσες άδειες και θέσεις εργασίας.