` Δηλώσεις Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για τις Λαϊκές Αγορές | Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας | Blog

Δηλώσεις Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για τις Λαϊκές Αγορές

Ημερομηνία: 15/04/2021 Εμφανίσεις: 7.535 Clicks: 477

   

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, δηλώνει την υποστήριξή του στους αγώνες παραγωγών και επαγγελματιών, να κρατήσουν τις λαϊκές ωφέλιμες για τον αγρότη και τον καταναλωτή και υπόσχεται ότι θα παρέμβει στο Υπ. Ανάπτυξης και το Μέγαρο Μαξίμου, για την ακύρωση των άρθρων νου νέου νομοσχεδίου που αλλοιώνουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των λαϊκών αγορών. Η συνάντηση των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών παραγωγών κι επαγγελματιών Θεσσαλίας , Μακεδονίας, Θράκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας παραγωγών έγινε σε πολύ θετικό κλίμα το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021.

   Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν σαφής και κατηγορηματικός : "Άλλο ο εκσυγχρονισμός κι άλλο η αλλοίωση του κοινωνικού χαρακτήρα των λαϊκών αγορών σε βάρος παραγωγών, επαγγελματιών και καταναλωτών κι εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, θ' αφουγκραστούν και θα λάβουν τελικώς υπ' όψιν τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις των παραγωγών και των επαγγελματιών που θεωρούν το νέο νομοσχέδιο καταστροφικό για τον κοινωνικό ρόλο του θεσμού.